Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μπαχρέιν

Ακίνητα προς πώληση στο Μπαχρέιν

Το Μπαχρέιν, ένα έθνος που περιλαμβάνει περισσότερα από 30 νησιά στον Περσικό Κόλπο, βρίσκεται στο επίκεντρο των μεγάλων εμπορικών οδών από την αρχαιότητα. Στη σύγχρονη πρωτεύουσα του, το Μανάμα υπάρχουν τα εκθέματα του Εθνικού Μουσείου του Μπαχρέιν από τον αρχαίο πολιτισμό Dilmun που αναπτύχθηκε στην περιοχή για χιλιετίες. Είναι η μεγαλύτερη πόλη του κράτους, με πληθυσμό περίπου 329.510 κατοίκους, αλλά η μητροπολιτική περιοχή υπερβαίνει περίπου 628.000 κατοίκους, περίπου το ένα τέταρτο της πλήρους ιθαγένειας του Μπαχρέιν.

Γνωστό και ονομάζεται το Μαργαριτάρι του Κόλπου, το Βασίλειο του Μπαχρέιν είναι ένα διάσημο διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και ένας αγαπημένος προορισμός για τους εκπατρισμού τόσο για τη ζωή όσο και για την εργασία. Αυτή η αυξανόμενη δυνατότητα του Βασιλείου του Μπαχρέιν είναι σαφώς ορατή σε πολλούς επενδυτικούς προορισμούς και αξιοθέατα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, το Μπαχρέιν έχει δει ένα κύμα επενδύσεων και νέων εξελίξεων. Το Μπαχρέιν ήταν πάντα μια ενεργή αγορά ενοικιαστή, αλλά τώρα έχει σημειωθεί αισθητή αύξηση στις συναλλαγές σχετικά με ακίνητα προς πώληση στο Μπαχρέιν τα τελευταία χρόνια. Έτσι, τι έχει αλλάξει για να συμβεί αυτό;

Προσφορά και ζήτηση ακινήτων σε προσιτές τιμές. Η ζήτηση ακινήτου προς πώληση στο Μπαχρέιν οδηγείται περισσότερο από ποτέ από τους τελικούς χρήστες.

Μια αυξανόμενη τουριστική οικονομία, στην πραγματικότητα συνολικά 13 δισεκατομμύρια BD έχουν επενδυθεί στον τουρισμό και την υποδομή που περιλαμβάνει την επέκταση του σημερινού αεροδρομίου που θα αυξήσει την ικανότητα των ταξιδιωτών στα 14 εκατομμύρια. Επιπλέον, η επέκταση του θαλαμηγού της Σαουδικής Αραβίας θα αυξήσει την χωρητικότητα του δρόμου κατά 132%.

Η ρυθμιστική αρχή ακίνητης περιουσίας θα αυξήσει ασφαλώς τις τοπικές επενδύσεις σε ακίνητα με διάφορους τρόπους. η θέσπιση νόμων όπως οι υποχρεωτικοί λογαριασμοί αρχειοθέτησης που απαιτούνται για τα ακίνητα εκτός σχεδίου θα αυξήσουν την προστασία των καταναλωτών και θα το μετατρέψουν σε μεγάλη εμπιστοσύνη στους αγοραστές, με περισσότερες αποφάσεις να αγοράζουν ακίνητα προς πώληση στο Μπαχρέιν.

Η εκπαίδευση και η ανάπτυξη επαγγελματιών στον τομέα των ακινήτων στο Μπαχρέιν είναι επίσης μια σημαντική αλλαγή, η οποία θα εγγυάται ηθικές πρακτικές, ευθύνες και επαγγελματισμό σε έναν κλάδο, γεγονός που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η ψηφιακή τεχνολογία θα αλλάξει το παιχνίδι. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Μπαχρέιν ή να νοικιάσετε ένα σπίτι, βρείτε ότι η σωστή ιδιοκτησία δεν ήταν ποτέ πιο αποτελεσματική, διαφανής είναι βολικό.
Οι ηλεκτρονικές πύλες και οι εφαρμογές για κινητά καθιστούν εύκολη την προβολή όλων των τύπων καταχωρήσεων ακινήτων, καθώς και την καλύτερη κατανόηση των τιμών σε διάφορες περιοχές, καθώς και φωτογραφίες και λεπτομερείς περιγραφές του ακινήτου προς πώληση στο Μπαχρέιν. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στον κόσμο των ακινήτων, καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να μετατρέπει και να βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες του κλάδου αλληλεπιδρούν με την αγορά

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 2862

Πώληση Βίλα, Μπαχρέιν, Manama, Manama, center

350,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

290 m²
Οι παροχές περιλαμβάνουν μια κοινόχρηστη πισίνα 40μ2, 5 μονάδες κλιματισμού, 60τμ ηλεκτρικό λέβητα στο μπάνιο, πόρτα από χάλυβα, καμπίνα ντους, διπλά ...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB